Malzemeler

  • 4 adet limon
  • 1 adet misket limonu
  • 4-5 yemek kaşığı bal
  • 15 yaprak fesleğen
  • 1,5 litre su

Hazırlanışı

  • Limonların ve misket limonunun kabuklarını, beyaz kısımlarını almayacak şekilde rendeleyin.
  • 10 yaprak fesleğeni ince ince doğrayın.
  • Bir kaba bal, fesleğen ile limon kabuklarını alın ve en az 3-4 saat buzdolabında bekletin. Ne kadar uzun süre bekletirseniz aromalar o kadar yoğun olacaktır.
  • Limon ve misket limonunun suyunu sıkın.
  • Beklettiğiniz karşımı bir süzgece alın ve bu karışımı, üzerine limon suyunu dökerek, bir sürahiye alın.
  • Üzerine suyu ekleyin. Daha yoğun tat isterseniz 1,5 litreden daha az su ekleyebilirsiniz.
  • En sona ayırdığınız 5 yaprak fesleğeni de servis ederken bardaklara ilave edin. Afiyet olsun.