Malzemeler

  • 4 tane orta boy kabak
  • 2 yumurta
  • 2 veya 3 yemek kaşığı tam buğday unu
  • 50 gram az yağlı beyaz peynir
  • Yarım demet yeşil soğan
  • 1 demet dereotu
  • Yarım demet maydanoz
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı toz kırmızıbiber

Hazırlanışı

  • Kabakları soyup rendeleyin ve suyunu sıkarak posasını çıkarın.
  • Posası kalmış kabakların içine ince ince doğradığını taze soğan, dereotu ve maydanozu ekleyin.
  • Yumurtayı ilave edin.
  • İstediğiniz baharatları ekleyin.
  • Beyaz peyniri içine ufalayın ve unu ekleyin.
  • Hepsini karıştırarak fırın tepsisine ince tabaka halinde yayın.
  • 200 derecelik fırında kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.